www.studio-lejdis.zor.pl

Salon kosmetyczny - Toruń

2017-08-28 Napisane przez: Ola

Szkolenie PIERWSZA KLASA!! Gorąco polecam...jeszcze tam wrócę.
2016-05-26 Napisane przez: Sylwia M-G.

Kosmetyczki znają się na swoim fachu, miła obsługa, pyszna kawka i zadowolenie klientek :)
2016-04-11 Napisane przez: Asia

Robiłam u pani Moniki szkolenie kosmetyczne. Jestem bardzo zadowolona. Na zajęciach miałyśmy bardzo dużo praktyki a jak wiadomo praktyka czyni mistrza. Polecam każdemu jako miejsce do nauki.
2016-03-22 Napisane przez: Weronika

Moja opinia o tym salonie jest jak najbardziej pozytywna. Robiłam u pani Moniki szkolenie, wiedza przekazana bardzo rzetelnie i fachowo! Gorąco polecam dziewczynom to miejsce do nauki

2016-03-22 Napisane przez: Weronika

Moja opinia o tym salonie jest jak najbardziej pozytywna. Robiłam u pani Moniki szkolenie, wiedza przekazana bardzo rzetelnie i fachowo! Gorąco polecam dziewczynom to miejsce do nauki

2016-03-22 Napisane przez: Weronika

Moja opinia o tym salonie jest jak najbardziej pozytywna. Robiłam u pani Moniki szkolenie, wiedza przekazana bardzo rzetelnie i fachowo! Gorąco polecam dziewczynom to miejsce do nauki

2016-01-12 Napisane przez: BETI

BARDZO DOBRA KOSMETYCZKA,
PANI MONIKA STARANIE I RZETELNIE WYKONUJE SWOJĄ PASJE. ATMOSFERA W SALONIE JEST ŚWIETNA AŻ NIE CHCE SIE WYCHODZIĆ...
GORĄCO POLECAM

2015-10-10 Napisane przez: Agata

Polecam bardzo gorąco. Jest klientką tego małego ale jakże przytulnego saloniku. Profesjonalnie wykonane paznokcie oraz przemiła obsługa i zawsze ciepła herbatka :) dodatkowo odbyłam 4 dniowy kurs stylizacji paznokci, który była bardzo ciekawy i przydatny. Pani Monika jest świetnym instruktorem, bardzo cierpliwym pomocnym starannie i zrozumiale pokazuje i tłumaczy poszczególne kroku danego manicure 100% satysfakcji. Polecam !!!
2015-09-04 Napisane przez: ANNA

Starannie wykonane hybrydy - dłonie, po 3 tygodniach wróciłam aby nałożyć nowe. Miłe panie. Polecam









2015-04-22 Napisane przez: Ewelina

Polecam!!! Perfekcyjnie wykonane pazurki, milion pomysłów, kolorów. Za każdym razem wychodzę z salonu zadowolona.
2015-04-17 Napisane przez: sylwia

Polecam. Przyjemny nowy lokal, profesjonalne zabiegi nie tylko na paznokciach ale i bezbolesna depilacja.
Przemiła obsługa, przepyszna kawusia ... mniam

2015-04-17 Napisane przez: sylwia

Polecam. Przyjemny nowy lokal, profesjonalne zabiegi nie tylko na paznokciach ale i bezbolesna depilacja.
Przemiła obsługa, przepyszna kawusia ... mniam

2015-04-17 Napisane przez: Alicja

Gorąco polecam miła atmosfera, kawka , pogaduchy i do tego profesjonalne zabiegi kosmetyczne, które cieszą oko. Polecam
2015-01-11 Napisane przez: kasia

Polecam salon profesjonalna obsługa najlepsze kosmetyki.Zawsze wychodzę z niego zadowolona .

2015-01-11 Napisane przez: Kasia Ł

Najwyższa jakość obsługi , pełny profesjonalizm i kultura . Polecam każdemu kto ma ochotę na spędzeniu kilku chwil w ciszy ze świadomością, że ktoś zadba o Twoje ciało. - Kasia
2015-01-11 Napisane przez: Asia

jestem bardzo zadowolona z usług kosmetycznych wykonywanych przez p. Monikę. Bardzo miła i profesjonalna. polecam!!
2015-01-11 Napisane przez: kaska

Super salon. Profesjonalnie i zawsze zadowolona. Polecam.
2015-01-11 Napisane przez: Ksanti

Obsługa profesjonalna od wielu lat.Właścicielka zawsze jest na czasie z nowościami kosmetycznymi:-) szczeże polecam:-)
2015-01-11 Napisane przez: Ania

Bardzo zdolna kosmetyczka ze szkolenia bardzo zadowolona jestem polecam.
_90231911.jpg_70231909.jpg_51231907.jpg_44231904.jpg_25231902.jpg_63231859.jpg_43231857.jpg_69231855.jpg_49231853.jpg_38223935.jpg_39223849.jpg_65223847.jpg_90223845.jpg_25223843.jpg_96223841.jpg

Dodaj swoją opinię












Tagi: Manicure klasyczny z odżywką Toruń, Manicure japoński Toruń, Stylizacja zelowa na naturalnych paznokciach Toruń, Manicure hybrydowy kolor Toruń, Manicure hybrydowy zdobienia,french,ombre Toruń, Przedłużanie paznokci metodą zelowa na tipsie lub szablonie Toruń, Peeling ferurowy Mediderma(silny anti-aging,przebarwienia,rewitalizacja) Toruń, Zabieg parafinowy na dłonie do manicure Toruń, Peeling laktobionowy(skóra wrażliwa,atopowa,trądzik rózowaty) Toruń, Przedłużanie i zagęszczanie rzęs 1:1 Toruń, Peeling salicylowy(trądzik,zaskórniki,łojotok) Toruń, Trwałe podkręcenie rzęs(trwała na rzęsy) Toruń, Makijaż dzienny Toruń, Makijaż ślubny,sylwestrowy Toruń, Rzęsy na pasu ARDELL+ doklejenie(rzęsy w pudełku do wielokrotnego użytku) Toruń, Kępki rzęs-doklejenie szt Toruń, Mikrodermabrazja diamentowa+serum+maska kremowa Toruń, Mikrodermabrazja+algi Toruń, Peeling kawitacyjny z maska kremowa Toruń, Peeling kawitacyjny z algami Toruń, Peeling migdałowy(nawilżenie,wygładzenie,odżywienie) Toruń, Zabieg z kwasem glikolowym Toruń, Zabieg z kwasem askorbinowym(przebarwienia,regeneracja skóry) Toruń, Uzupełnienie rzęs(po 3-4tyg) Toruń, Henna brwi/rzęsy Toruń, Henna brwi+regulacja Toruń, Regulacja brwi Toruń, Henna brwi+rzęsy+regulacja Toruń, Pedicure+odżywka Toruń, Pedicure+lakier Toruń, Pedicure+hybryda Toruń, Hybryda stopy bez pedicure Toruń, Rekonstrukcja żelem uszkodzonego paznokcia u stóp Toruń, Depilacja woskiem WĄSIK Toruń, Depilacja woskiem WĄSIK+BRODA Toruń, Depilacja woskiem PACHY Toruń, Depilacja woskiem BIKINI do linii pachwin Toruń, Depilacja woskiem NOGI CAŁE Toruń, Depilacja woskiem ŁYDKI Z KOLANAMI Toruń, Depilacja woskiem RĘCE CAŁE Toruń, Depilacja woskiem PRZEDRAMIONA Toruń, KURS Manicure klasyczny+zabieg parafinowy Toruń, Kurs zdobienie paznokci Mix media Toruń, Manicure klasyczny+lakier Toruń, KURS Przedłużanie paznokci żel 1 dzień Toruń, Kurs Przedłużanie paznokci żel+zdobienia 2dni Toruń, KURS PAZNOKCIE 5W1(przedłużanie żel,manicure klasyczny,hybrydowy,utwardzanie żelem naturalnych paznokci,zdobienia)4dni Toruń, KURS Rzęsy 1:1 Toruń, KURS Mikrodermabrazja diamentowa Toruń, KURS Peeling kawitacyjny Toruń, KURS Zabiegi z kwasami(migdałowy,glikolowy,mix AHA) Toruń, KURS makijaże okolicznościowe 1 dzień Toruń, KURS makijaże okolicznościowe 2 dni Toruń, KURS kosmetyczny zaawansowany 5dni Toruń, Kurs kosmetyczny podstawowy 3 dni Toruń, KURS Depilacja woskiem twarzy i ciała Toruń, KURS Pedicure klasyczny+hybrydowy Toruń, Uzupełnienie paznokci żelowych ze zmianą zdobienia Toruń, KURS manicure hybrydowy Modena Nails Toruń, KURS Kosmetyczny PIELĘGNACJA TWARZY 2 dni Toruń, Zdjęcie hybrydy przy nowej stylizacji gratis Toruń, Zdjęcie hybrydy bez stylizacji Toruń, KURS Trwałe podkręcenie rzęs(efekt do 6tyg) Toruń, Manicure keratynowy wzmacniający paznokcie Toruń, Salon kosmetyczny Toruń
Strona jest częscia serwisu: www.moja-kosmetyczka.pl, Polityka prywatnosci